Anbefalinger af talerkursus

Tidligere kursister skriver om talerkurset mod taleangst

Langt de fleste deltagere i talerkurset mod angst for at tale og fremlægge for grupper gør formidable fremskridt i løbet af kurset.

Deltagerne vurderer første og sidste gang på en skala fra 0 til 10, hvordan de har det både fysisk og psykisk med tale og fremlægge. Angsten for at tale i forsamlinger bliver reduceret væsentligt i løbet af talerkurset mod taleangst. Og modet til at tage ordet vokser.

Deltagerne skriver også en evaluering til mig. Her er nogle citater:

“Et vældig godt kursus, som har hjulpet mig med at indse, at det, der foregår inde i ens krop, ikke er tydeligt for andre. Det har været en øjenåbner at se andre holde oplæg og bagefter høre, at de følte sig forfærdelig nervøse, når jeg ikke kunne se det.”

“Tak for et rigtig godt og behageligt kursus. Jeg føler virkelig, at kurset har hjulpet mig til daglig, og det har været en fornøjelse at være med.”

“Tak for et godt kursus! Jeg har fået meget ud af det. Det mest udbytterige for mig var at tale foran et publikum og vejrtrækningsøvelserne.”

“Du er god til dette her, Monica. Jeg føler også, at det har været en rigtig god og tryg gruppe. At vi har følt og lært med og af hinanden.”

“Det har været virkelig nyttigt at være på hver gang med en præsentation og få mundtlig feedback og se sig selv på video. Det har også været en lettelse at møde andre, der har det på samme måde som én selv.”

“Rigtig godt kursus, som vil være til stor hjælp nu og lang tid fremover. Godt, når Monicas ekspertise bliver bragt i spil. Det viser, at det ikke blot er repetition af teori.”

HER KAN DU TILMELDE DIG TALERKURSET

“Jeg satte mig selv en udfordring og var ind i mellem ærgerlig over, at det skulle være så svært. Men jeg er lykkelig over, at jeg gjorde det. STOR TAK for et meget udbytterigt kursus.”

“Jeg synes, at det har været så udfordrende – men rigtig godt! Det er fedt bare at blive kastet ud i det første aften – og så dejligt at få positiv feedback. Det er rigtig godt at blive optaget på video, så man kan se, at det føles meget værre inden i, end man kan se uden på.”

“Jeg siger tak til jer alle sammen for et utroligt godt kursus, hvor jeg er overrasket over, hvor udbytterigt det har været på mange flere måder end ”bare” at lære at holde tale. Det har været en stor fornøjelse at lære jer at kende, for det er sjældent, at man har mulighed for at udveksle så personlige oplysninger med mennesker, man kun har set så få gange, som vi har. Rigtigt skønt at opleve, hvordan vi hver især er blevet bedre og bedre for hver gang. – Monica, du er så god og tiltalende, at du har fået sådan en gammel tante på 56 år som mig overbevist om, at psykologi virkelig kan bruges til noget og ikke bare er en omgang hyggesnak!”

“Jeg var glad for, at det var så “hands on”, og at det ikke blev for psykologiserende. Førte gang var det rigtig smart at starte med noget uforberedt, så man blev kastet lige ud i det.”

“Jeg har fået rigtig meget ud af kurset. Jeg tager herfra med en god fornemmelse i maven og med mod på at tale noget mere. Jeg har fået det, jeg forventede. :o)”

“Rigtig godt kursus. Håber virkelig, at andre får glæde af det. Jeg ville ønske, at jeg havde opdaget kurset meget før.”

Citaterne er bragt med tilladelse fra kursisterne

LÆS MERE OM HVORDAN DU DÆMPER DIN ANGST FOR TALE OG FREMLÆGGE