“Jeg ville ønske, at jeg havde opdaget kurset meget før”

De mennesker, der indtil nu har deltaget på mine talerkurser, har alle gjort markante og målbare fremskridt. Kursisternes angst og nervøsitet for at tale i forsamlinger og grupper bliver reduceret væsentligt i løbet af talerkurset. Og modet til at tage ordet vokser. Jeg måler deltagernes fremskridt ved hjælp en Outcome Rating Scale, og så har deltagerne også mulighed for at evaluere kurset med deres egne ord.

Her er et pluk fra deltagernes skriftlige vurderinger. De bringes med tilladelse. Men de er anonyme. Som psykolog ønsker jeg ikke, at deltagere i mine forløb skal føle sig presset til at stå frem med navns nævnelse. Derfor undlader jeg at spørge. Det er jo for mange en sårbar problemstilling, som de fleste kun deler med deres allernærmeste.

Jeg har fået rigtig meget ud af kurset. Jeg tager herfra med en god fornemmelse i maven og med mod på at tale noget mere. Jeg har fået det, jeg forventede. :o)

Rigtig godt kursus. Håber virkelig, at andre får glæde af det. Jeg ville ønske, at jeg havde opdaget kurset meget før.

Det mest udbytterige ved gruppeforløbet har været at møde andre ligesindede og opdage hvor mange, der kæmper med taleangst, at få nogen gode indspark (teori) og værktøjer til at tackle angsten med og at få nogle dejlige succesoplevelser med i bagagen. Jeg synes, at det var været et fantastisk godt kursus. Det er tydeligt, at du har kørt det mange gange, for det er gennemtænkt og godt skruet sammen. Tusinde tak! 😀

Det er det bedste kursus, jeg har været på i forhold til den udvikling, jeg har gennemgået. Så stor tak, Monica!

Det har været guld værd at øve de svære ting i denne trygge gruppe!

Et vældig godt kursus, som har hjulpet mig med at indse, at det, der foregår inde i ens krop, ikke er tydeligt for andre. Det har været en øjenåbner at se andre holde oplæg og bagefter høre, at de følte sig forfærdelig nervøse, når jeg ikke kunne se det.

Jeg synes, at det har været så udfordrende – men rigtig godt! Det er fedt bare at blive kastet ud i det første aften – og så dejligt at få positiv feedback. Det er rigtig godt at blive optaget på video, så man kan se, at det føles meget værre inden i, end man kan se uden på.

Meld dig til TALERKURSUS MOD TALEANGST og lær at bekæmpe angst og nervøsitet, når du skal holder taler og oplæg. Læs mere om det effektive kursus:

Bogen ‘FÅ MOD TIL AT TALE’ er den første og indtil videre eneste danske selvhjælpsbog mod taleskræk. Bogen rummer teori og praktiske øvelser: