Gymnasieelever

Kursus for gymnasieelever
FÅ MOD TIL AT TALE I TIMERNE og til at FREMLÆGGE

Klinik for Korttidsterapi tilbyder et kursus for gymnasieelever med nervøsitet for at række hånden op og fremlægge foran klassen


Mange gymnasieelever er nervøse for at række hånden op og for at fremlægge foran klassen. De er bange for at dumme sig og for, at andre kan se, hvor nervøse de er. De fleste frygter kammeraternes eller lærerens negative vurdering. Og de er bange for, at det skal gå ud over deres karakterer, hvis de siger noget forkert. Knap hver tredje af de elever, som svarede på spørgsmålene i en undersøgelse foretaget af Danske gymnasieelevers Sammenslutning, svarede, at de var bange for række hånden op af frygt for at sige noget, der kunne påvirke deres karakterer negativt.
Kender du den problemstilling, så er dette kursus for gymnasieelever noget for dig.

Siden 1997 har jeg hjulpet hundredvis af mennesker – både unge og voksne – med at overvinde taleskræk. Jeg tilbyder undervisning, både individuelt og i grupper med andre, der har det ligesom dig. Det er min erfaring, at arbejdet i disse mindre grupper af ligesindede virker befordrende for selvtilliden og får selvværdet til at vokse.
Erfaringen viser, at du kan overvinde angsten ved at blive udsat for det, du er nervøs ved, i trygge rammer og i kontrollerede doser. Du lærer også angstdæmpende teknikker. Det er næsten som at dyrke sport. Øvelse gør mester. Alle, der har gået hos mig, har gjort markante fremskridt.

Pris for et kursus på 5  dage af 3 timer inklusiv bogen Få mod til at Tale er: 3660 kr.
Gruppestørrelse: minimum 5, maksimum 8.

Kursusdage i 2018
1.03,15.03, 22.03, 5.04 og 26.04.2018 kl. 15.45 – 18.45. Tilmeldingsfrist: 15. februar 2018.

Tidligere kursist har netop sendt mig denne mail:
Kære Monica Tafdrup,
Jeg blev student igår med et 12 tal i huen, og generelt endte jeg med at få nogle flotte karakterer i de mundtlige og skriftlige eksamener. Det vil jeg lige takke dig for, eftersom det virkelig har hjulpet at tænke tilbage på de ting, jeg har lært fra dig, jeg har stadig været nervøs, men det har ikke overtaget mig lige så meget som de har de tidligere år. Det betyder rigtig meget for mig, og derfor vil jeg gerne sige mange tak for alt! Du har virkelig hjulpet mig. Bedste hilsner en gymnasieelev

En mor har skrevet:
Kære Monica
Jeg vil blot fortælle dig, at NN er fantastisk glad for din hjælp.
De bedste hilsner en mor

(citaterne er bragt med tilladelse fra elev og mor)

Klinik for Korttidsterapi, Gentoftegade 45, 1., 2820 Gentofte
Ring på 24 23 36 29, send en sms eller mail til mtn@korttidsterapi.dk
Træner: Monica Tafdrup Notkin, Klinisk psykolog, cand.psych. autoriseret og specialistgodkendt i psykoterapi

Pris for hjælp individuelt er 900 kr. pr. session af 50 minutter. Kender du én eller flere, der har brug for hjælp, kan du kontakte mig og få et samlet tilbud, hvis I har brug for et kursus på et andet tidspunkt end ovenstående.